top of page

POROČILO

PREGLED TRGA DELA 2022

Napovedi in trendi

Verjamemo, da v vašem podjetju sprejemate poslovne odločitve na podlagi trendov na trgu dela, zato smo pripravili obsežno poročilo, katerega bomo z veseljem delili tudi z vami.
POROČILO (8).png

Izpolnite obrazec in si prenesite poročilo!

Poročilo boste prejeli na vaš e-poštni naslov.

Na podjetju Manpower se zavezujemo, da bomo varovali in spoštovali vašo zasebnost, vaše osebne podatke pa bomoo uporabili samo za upravljanje vašega računa in zagotavljanje storite, ki ste jih od nas želeli. Občasno vas želimo kontaktirati glede naših storitev ter drugih vsebin kot so poročila o trgu dela, plačnih napovedih delodajalcev, napovedih zaposlovanja in drugih za vas koristnih vsebinah. Če se strinjate, da stopimo v stik z vami v ta namen, spodaj označite vaše strinjanje.

Od teh sporočil se lahko kadar koli odjavite. Za več informacij, kako se odjaviti, o naših praksah glede zasebnosti in o tem kako smo zavezani varovanju in spoštovanju vaše zasebnosti, si oglejte naš pravilnik o zasebnosti. Če kliknete na gumb "prijava", se strinjate, da podjetju Manpower dovolite shranjevanje in obdelavo zgoraj predloženih osebnih podatkov z namenom zagotovitve želenih vsebin.

Sporočilo smo vam poslali na E-mail. Prosimo vas, da preverite tudi vašo nezaželeno pošto.

bottom of page