top of page

Poročila o plačnih razponih

Pregled po panogah

Poročilo o plačnih razponih nudi vpogled v bruto plače zaposlenih. Vse podatke smo pridobili s strani naših naročnikov, izvedbo pogovora s kandidati ter informacijami v okviru vprašalnika izvedenega znotraj raziskave Trendi gibanja plač in zaposlovanja. 

Salary Ranges - Splošno poročilo

S SATR raziskavo do učinkovitega načrtovanja za vaše podjetje

Z namenom zagotavljanja najbolj relevantnih informacij smo podatke natančno preučili, primerjali in sistematično razvrstili. Poleg prikaza razponov plač za posamezne pozicije smo opredelili tudi povprečne vrednosti in mediane.  V poročila smo vključili podatke za 81 specifičnih pozicij in 16 pozicij, ki jih najdemo v več panogah.

V poročilu o plačnih razponih boste dobili naslednje informacije glede bruto plač:

  1. razpon plač,

  2. povprečne vrednosti plač,

  3. mediano za plače.

Na voljo imate 6 poročil za naslednje panoge:

Druge raziskave trga, plačnih sistemov in podjetij

Manpower Slovenija vam nudi možnost raziskav trga in dejavnikov podjetja, ki vam pomagajo vsakodnevne izzive spremeniti v dolgoročno strategijo za ohranjanje konkurenčnosti. 
 
Poleg produktov, ki so že predstavljeni, vam ponujamo tudi druge raziskave in analize:

  1. Pregled plačnih razredov za splošne pozicije.

  2. Poročilo o plačnih razponih po meri

  3. Analizo plačnih sistemov (Salary Benchmark)

  4. Razpoložljivost talentov (Talent mapping)

  5. Študija zavzetosti in zadovoljstva zaposlenih 

Naši strokovnjaki so vam na voljo za vsa vprašanja in vam bodo z veseljem pomagali izbrati raziskavo ali analizo, ki bo najbolje ustrezala potrebam vašega podjetja.

Izpolnite obrazec in pridobite več informacij!

Kontaktirali vas bomo v istem delovnem dnevu.

Na podjetju Manpower se zavezujemo, da bomo varovali in spoštovali vašo zasebnost, vaše osebne podatke pa bomo uporabili samo za upravljanje vašega računa in zagotavljanje storite, ki ste jih od nas želeli. Občasno vas želimo kontaktirati glede naših storitev ter drugih vsebin kot so poročila o trgu dela, plačnih napovedih delodajalcev, napovedih zaposlovanja in drugih za vas koristnih vsebinah. Če se strinjate, da stopimo v stik z vami v ta namen, spodaj označite vaše strinjanje.

Od teh sporočil se lahko kadar koli odjavite. Za več informacij, kako se odjaviti, o naših praksah glede zasebnosti in o tem kako smo zavezani varovanju in spoštovanju vaše zasebnosti, si oglejte naš pravilnik o zasebnosti. Če kliknete na gumb "Naroči", se strinjate, da podjetju Manpower dovolite shranjevanje in obdelavo zgoraj predloženih osebnih podatkov z namenom zagotovitve želenih vsebin.

Poročilo, ki ga boste prejeli, je namenjeno izključno vaši osebni rabi in ni dovoljeno njegovo distribuiranje ali deljenje s tretjimi osebami brez izrecnega pisnega dovoljenja. Prosimo, da se vzdržite vsakršnega razkritja ali razmnoževanja v celoti ali delno brez predhodnega soglasja.

Predračun vam bomo poslali na E-mail.

bottom of page