top of page

Trendi gibanja plač in zaposlovanja 

POROČILO SATR H1 2024

Ponujamo vam izčrpen pregled aktualnih trendov na področju plač in zaposlovanja, ki jih zajema poročilo SATR H1 2024. Poročilo vam bo dalo vpogled v trenutno stanje na trgu dela, napoved sprememb plač ter načrtovano zaposlovanje za specifično panogo. V sklopu poročila dobite tudi pregled bruto plač za nekaj splošnih pozicij.    

POROČILO satr (4).png

S SATR raziskavo do učinkovitega načrtovanja za vaše podjetje

Za ohranjanje prepoznavnosti, konkurenčnosti in aktualnosti vašega podjetja na trgu dela, vam vsako poročilo nudi:

  1. Splošni pregled trendov in situacije na trgu dela

  2. Pregled za izbrano panogo za vaše podjetje

  3. Plačne razpone za 20 delovnih mest

 

Izbirate lahko med naslednjimi panogami:

Celosten pregled trga dela za vašo panogo

Glede na raziskavo SATR H1 2024 smo pripravili poročilo Trendi gibanja plač in zaposlovanja, ki nudi vpogled v aktualno stanje na trgu dela ter omogoča vašemu podjetju optimalno načrtovanje strateške politike v skladu s trenutnimi trendi.

Naročite SATR poročilo, ki bo podkrepilo vaše poslovne odločitve in kadrovske strategije z zanesljivimi in preverjenimi podatki. 

Cena SATR H1 2024 poročila:

200€ + DDV

Izpolnite obrazec in si naročite poročilo!

Poročilo boste prejeli po plačilu računa preko vašega e-poštnega naslova.

Cena SATR H1 2024 poročila: 200€ + DDV

Na podjetju Manpower se zavezujemo, da bomo varovali in spoštovali vašo zasebnost, vaše osebne podatke pa bomo uporabili samo za upravljanje vašega računa in zagotavljanje storite, ki ste jih od nas želeli. Občasno vas želimo kontaktirati glede naših storitev ter drugih vsebin kot so poročila o trgu dela, plačnih napovedih delodajalcev, napovedih zaposlovanja in drugih za vas koristnih vsebinah. Če se strinjate, da stopimo v stik z vami v ta namen, spodaj označite vaše strinjanje.

Od teh sporočil se lahko kadar koli odjavite. Za več informacij, kako se odjaviti, o naših praksah glede zasebnosti in o tem kako smo zavezani varovanju in spoštovanju vaše zasebnosti, si oglejte naš pravilnik o zasebnosti. Če kliknete na gumb "Naroči", se strinjate, da podjetju Manpower dovolite shranjevanje in obdelavo zgoraj predloženih osebnih podatkov z namenom zagotovitve želenih vsebin.

Poročilo, ki ga boste prejeli, je namenjeno izključno vaši osebni rabi in ni dovoljeno njegovo distribuiranje ali deljenje s tretjimi osebami brez izrecnega pisnega dovoljenja. Prosimo, da se vzdržite vsakršnega razkritja ali razmnoževanja v celoti ali delno brez predhodnega soglasja.

Predračun vam bomo poslali na E-mail.

bottom of page