top of page

POROČILO

Napoved gibanja plač in zaposlovanja 

H1 2023

Sprejemajte poslovne in kadrovske odločitve na podlagi podatkov o trgu dela. Prenesite si poročilo, v katerem boste izvedeli, kakšni so trendi glede gibanja plač in zaposlovanja v vaši panogi.
Copy of POROČILO (3).png

Pregled trga dela: spremembe glede plač in ugodnosti v letu 2022

Primerjava fluktuacije v letu 2022 v primerjavi z H2 2023

Načrti delodajalcev glede sprememb plač in ugodnosti v H1 2023

Namere zaposlovanja za H1 2023

Primerjava glede sprememb plač po panogah

Izpolnite obrazec in si prenesite poročilo!

Poročilo boste prejeli na vaš e-poštni naslov.

Na podjetju Manpower se zavezujemo, da bomo varovali in spoštovali vašo zasebnost, vaše osebne podatke pa bomoo uporabili samo za upravljanje vašega računa in zagotavljanje storite, ki ste jih od nas želeli. Občasno vas želimo kontaktirati glede naših storitev ter drugih vsebin kot so poročila o trgu dela, plačnih napovedih delodajalcev, napovedih zaposlovanja in drugih za vas koristnih vsebinah. Če se strinjate, da stopimo v stik z vami v ta namen, spodaj označite vaše strinjanje.

Od teh sporočil se lahko kadar koli odjavite. Za več informacij, kako se odjaviti, o naših praksah glede zasebnosti in o tem kako smo zavezani varovanju in spoštovanju vaše zasebnosti, si oglejte naš pravilnik o zasebnosti. Če kliknete na gumb "prijava", se strinjate, da podjetju Manpower dovolite shranjevanje in obdelavo zgoraj predloženih osebnih podatkov z namenom zagotovitve želenih vsebin.

Sporočilo smo vam poslali na E-mail. Prosimo vas, da preverite tudi vašo nezaželeno pošto.

Kadrovska agencija Manpower 

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
je na slovenskem trgu prisotna že 30 let. Z leti smo dokazali, da smo zaupanja vreden partner, ki s personaliziranim pristopom pomaga podjetjem pri povezovanju z največjimi talenti na trgu dela. Naša globalna podpora, lokalno strokovno znanje, najvišji standardi kvalitete in etičnost nas vodijo pri ustvarjanju in zagotavljanju inovativnih kadrovskih rešitev, ki pomagajo našim kandidatom pri poklicni rasti in podjetjem pri premagovanju vseh izzivov v spreminjajočem se svetu dela.
P1590198 (1).jpg
bottom of page